Om Verbena Accounting

Etablerad 1989

Verbena etablerades 1989 och har sedan dess hjälpt allt ifrån mindre företag till börsbolag. Sedan starten har vi hjälpt ett flertal svenska såväl som utländska företag inom olika branscher.

Vi välkomnar både långsiktiga och tillfälliga kortare uppdrag.

Bred erfarenhet av ekonomi

Vi på Verbena har bred erfarenhet av ekonomi och har därför stor kunskap och erfarenhet av avancerade ekonomiska uppgifter och har haft flera högt uppsatta befattningar på större företag.

Vår erfarenhet:

  • auktoriserad revisor
  • konsultverksamhet sedan 1989
  • ekonomichef
  • koncernredovisning
  • civilekonomer med master i redovisning

Personlig redovisningsbyrå

Vi på Verbena är vana att arbeta med olika typer av företag av olika storlekar och skräddarsyr lösningar som passar just er. Vi erbjuder allt från hjälp med det dagliga arbetet från enklare uppgifter som löpande redovisning, rapportering och bokslut till att ansvara för hela ekonomienheten på företag som behöver expertkompetens.

Vi är specialiserade på problemlösning och tar även emot företag som önskar hjälp under en begränsad period med exempelvis utredningar och rättning i bokföringen.

Vi hjälper er med det dagliga arbetet.

Vi kan erbjuda professionell och skräddarsydd hjälp med allt det dagliga arbetet, såsom löpande bokföring, fakturering, moms och skatt.

Problemlösning är vår specialitet.

Vi är specialiserade på att hjälpa företag med redovisningsproblem och tar oss an företag som behöver hjälp att rätta upp redovisningen under längre eller kortare perioder.